Screenprotectors Samsung

screenprotector voor samsung galaxy en note telefoons
Toon filters

Toont alle 11 resultaten

Toon filters

Toont alle 11 resultaten

Is het scherm van je Samsung Galaxy S of Note heilig?

De Samsung Galaxy S en Galaxy Note toestellen zijn voorzien van de mooiste schermen die er zijn. Zo helder als kristal en zo levendig als de natuur, dankzij de super mooie OLED schermen. Deze schermen zijn echter vrij kostbaar en daarom ook het duurste onderdeel van de telefoon. Hier wil je geen risico mee nemen toch? Bescherm daarom het scherm van je Galaxy S of Galaxy Note toestel met de beste Samsung screenprotectors in de markt van o.a Displex, Thor en Spigen.

Samsung screenprotectors fungeren als 2e glaslaag

De screenprotectors bij mobilecomfy.nl voldoen aan de hoogste kwaliteitseien en zijn speciaal ontwikkeld voor de meest populaire Samsung toestellen zoals;

  • Samsung Galaxy S6, S7, S8 en S9+
  • Samsung Galaxy Note 10 en Note 20
  • Samsung Galaxy S20 en S20 Ultra
  • Samsung Galaxy A-lijn

Met onze screenprotector wordt je Samsung scherm voorzien van een ijzersterk extra glaslaag. Op deze manier is je scherm beschermt tegen krassen en beschadigingen, maar vooral tegen barsten. Een Samsung scherm vervangen kan erg kostbaar zijn. Voorkom dure reparaties en koop hier direct online je Samsung screenprotector met gratis verzending vanaf €20,- in Nederland en België.