Smartwatch bandjes Apple

smartwatch bandjes voor apple, fit bit en samsung
Toon filters

Toont alle 6 resultaten

Smartwatch bandjes kopen voor Apple watch

Gaaf zo’n Apple watch hé! De slimste horloge van Apple heeft de wereld veroverd en steeds meer mensen dragen een Apple watch. Niet zo gek want het horlogo ziet er super mooi uit en zit vol met handige functies zoals een hartslag meten, GPS, kompas en natuurlijk heel veel handige apps die je dagelijkse leven een stukje leuke maken. Wat ook leuk is, is je outfit iedere dag afstemmen met bijpassend smartwatch bandjes voor de Apple watch. Draag iedere dag een andere kleur bandje om je look helemaal af te maken. Bij mobilecomfy.nl koop je vele soorten bandjes voor de verschillende Apple watch formaten. Dit zijn doorgaans de:

  • Apple watch 42mm band
  • Apple watch 38mm band

Draag iedere dag een andere look

De smartwatch bandjes zijn 100% compatible met de Apple watch. Dus ze sluiten perfect en naadloos aan zoals de originele Apple watch bandjes. Bij ons heb je de keuze uit:

  • Metalen Apple watch bandjes
  • Lederen Apple watch bandjes
  • Stoffen Apple watch bandjes

De bandjes zijn te bestellen in vele kleuren zoals zwart, bruin, roze, groen, roze en taupe. Ga voor meerdere horlogebandjes en maak iedere dag je look compleet.

Gratis verzending Nederland en België

Shop je favoriete Apple watch bandjes direct bij mobilecomfy.nl en profiteer van snelle gratis verzending vanaf €20,- in Nederland en België.