Telefoonhoesjes Google

telefoonhoesjes voor google telefoons
Toon filters

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Toon filters

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Bestel Google Pixel hoesjes voor de ultieme bescherming

De Google Pixel is het laatste meest high tech modellen reeks van Google. Het laat goed zien hoe ver Google zelf is met het (laten) ontwikkelen van een super high end mobiel met alle toeters en bellen. Maar dat is niet de reden waarom mensen de Google Pixel kopen. Deze telefoon word namelijk ‘schoon’ geleverd met de nieuwste stock Android versie. Dat betekent dat je een schone installatie hebt van Android en als eerste de nieuwste updates ontvangt. Toch wel handig hé?

De Google Pixel telefoon is een high end toestel dat voor de meeste mensen vrij kostbaar is. Zo’n toestel wil je natuurlijk goed beschermen zodat je er lang plezier van hebt. Bovendien is zonde als zo’n mooie telefoon krasjes en beschadigingen krijgt. Daarom kun je met een gerust hart je Google mobiel beschermen met één van onze vele telefoonhoesjes die je direct kunt bestellen in onze webshop. Je kunt telefoonhoesjes kopen voor:

Hierbij heb je tevens de keuze uit vele type Google pixel hoesjes. Welk hoesje het beste is, hangt helemaal af van jouw werk- en leefstijl. Elk hoesje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is in volledige samenwerking ontwikkeld met Google, zodat het ook perfect past op je Google Pixel telefoon. Hierom hoef je je dus geen zorgen te maken.

Google pixel rugged armour of thin case? Wat kies jij?

Hoe voorzichtig jij bent met je mobiel, kan je keuze bepalen bij het kopen van een hoesje. We verkopen namelijk lichte, dunne thin cases, maar ook super sterke en stevige rugged armored cases. In het geval van thin cases, worden de contouren van je mobiel in tact gehouden en voelt het nauwelijks aan dat je een hoesje hebt. De rugged armored cases zijn daarentegen extra dik en stevig en voelen ook iets zwaarder aan. Ben je iemand die vaan een mobieltje laat vallen, ga dan voor een armored case. Je mag ons later bedanken :-)

Gratis verzending telefoonhoesjes in Nederland én België

Goed nieuws voor Nederlands sprekende mensen in Nederland én België, is dat wij verzending kosteloos bieden vanaf een bedrag van slechts €20,- Omdat de meeste van onze hoesjes dat bedrag overtreffen profiteer je bijna altijd van snelle en gratis verzending. Heb je toch nog vragen over de juiste case of hoes? Laat het ons weten en neem contact op met onze klantenservice.