Telefoonhoesjes One Plus

screenprotector en telefoonhoesjes voor oneplus series
Toon filters

Toont alle 2 resultaten

Toon filters

Toont alle 2 resultaten

Telefoonhoesjes voor One Plus

Het leek alsof het merk OnePlus uit het niet kwam en de markt veroverde met een technisch hoogstaand toestel dat er ook nog eens strak uitziet. Het is inmiddels alweer jaren geleden (2013) dat het merk is gestart met een eigen smartphone. Het idee was simpel: een super toestel maken, tegen een scherpe lage prijs. Hoe? Door zo min mogelijk geld te investeren in marketing, en kosten zo te besparen zodat het toestel betaalbaar blijft. En dat werkte! Vooral early adopters vonden de One Plus een super telefoon die voorzien was van de nieuwste specificaties en makkelijk kon meekomen met de concurrentie. OnePlus verkoopt inmiddels zelfs al toestellen in 42 landen en regio’s over de hele wereld.

Bij mobilecomfy.nl is dit merk ons ook niet voorbij gegaan uiteraard. Daarom shop je altijd de nieuwste hoesjes voor elk One Plus telefoon die momenteel verkocht wordt. Denk bijvoorbeeld aan:

Zodra nieuwe modellen beschikbaar komen, dan zorgen wij er meteen voor dat ook hiervoor geschikte hoogwaardige telefoonhoesjes te koop zijn in onze webshop.

Ook screenprotectors voor je OnePlus telefoon bestel je hier

Een telefoonhoesjes biedt misschien voldoende bescherming, maar als je net zo’n dure OnePlus telefoon hebt gekocht wil je natuurlijk alleen het beste. Daarom adviseren wij om ook samen met een wallet case, PU case of ander soort hoesje een screenprotector te kopen. Onze schermbescherming voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen en beschermt je scherm als een 2e sterke glaslaag. Zo voorkom je barsten en krassen op het scherm van je nieuwe mobiel. Elke bestelling vanaf €20,- wordt gratis verzonden in Nederland en België. Lekker voordelig en veilig online bestellen dus!