Telefoonladers

draadloze telefoonlader en telefoonladers online bestellen
Toon filters

Resultaat 1–12 van de 172 resultaten wordt getoond

Extra oplader? Altijd handig om te hebben

Onze Mobiele telefoon is een must. We dragen het nagenoeg de hele tijd bij ons om te bellen, appen, chatten, een bericht posten op social media of facetimen. Helaas kan dat soms een groot effect hebben op de batterij van de telefoon. Gelukkig kun je bij Mobile Comfy online shoppen naar extra wired of wireless chargers voor alle bekende telefoonmerken. Het is namelijk altijd handig om een extra lader bij je te hebben voor je mobiel of tablet.

Mobile Comfy | Het juiste adres voor een telefoonlader in de auto

Bij Mobilecomfy.nl shop je uitsluitend telefoonladers van de beste merken die volledig getest zijn met alle bekende telefoonfabrikanten. Zo voorkom je dat je een lader koopt die niet werkt met je mobiel. We verkopen naast telefoonladers ook losse telefoonaccu’s mocht je huidige telefoonbatterij defect zijn. Bekijk hier onze telefoonbatterijen.

Ook voor onderweg vind je handige telefoonladers in de auto met 12volt aansluit. In iedere auto te gebruiken met keuze uit specifieke telefoonaansluitingen voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy en Apple iPhone toestellen. Een extra telefoonlader koop je voordelig en veilig online in onze webwinkel. Profiteer van de meest scherpe tarieven en bestel je product direct online. We verzenden onze producten naar Nederland en België en vanaf €20,- is de verzending gratis!

Draadloze telefoonlader geschikt voor meerdere toestellen

Voor het ultieme gemak adviseren wij een draadloze telefoonlader. Hiermee het is mogelijk je telefoon veilig op te laden zonder kabel! Ideaal voor gebruik op je bureau of nachtkastje. Leg je telefoon of Apple watch op de draadloze lader en de volgende dag start je weer met een volle accu. Houd rekening dat je telefoon wel draadloos opladen ondersteunt. De meeste telefoons en draadloze opladers ondersteunen de Qi draadloos opladen standaard. Voor vragen, neem gerust contact op met onze klantenservice.