Shopping Cart

Snelle levering in Nederland & België

Gratis verzending vanaf €20,-

30 dagen bedenktijd

Veelgestelde vragen

Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag van 08.30u – 17.00u paraat om je vragen te beantwoorden per mail. Je kunt ons bereiken via info@mobilecomfy.nl.

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden via UPS. Door drukte kan het voorkomen dat UPS spoedlevering voorrang geeft waardoor reguliere pakketbezorging vertraagd wordt. Voor de meest actuele stand van zaken, ga dan naar de website van UPS.

Sinds 1 april 2021 vallen wij onder de KOR (kleineondernemersregeling) wat betekent dat wij geen BTW in rekening brengen, en dus ook niet BTW kunnen verrekenen. Al onze prijzen bevatten dus geen BTW.

Hiervoor dien je het retourformulier in te vullen. Dit kan tot 30 dagen vanaf het moment van aankoop.

Indien het vervangende product duurder is, ontvangt je een factuur met met betaalverzoek. Wanneer het product goedkoper is, wordt het verschil bij ontvangst van de retourzending teruggestort op de rekening waarmee je hebt betaald. Om te ruilen dien je ons retourformulier te gebruiken.

In geval van ruilen of retourneren zijn de verzendkosten voor eigen rekening.

Is het product beschadigd , of defect geleverd? Vul ook dan het retourformulier in en selecteer dat het gaat om een beschadiging of defect. Je hebt dan recht op een nieuw product.

Meer dan 90% van onze zendingen komen op tijd binnen. Het kan soms voorkomen dat een pakketje vertraagd is, echter deze wordt altijd alsnog bezorgd op het afleveradres. Duurt het langer dan 5 werkdagen? Neem dan contact met ons op om de status van je bestelling te achterhalen.

Let op: leveringen in België duren doorgaans 1-2 werkdagen langer.

Vul ons retourformulier in wij sturen een nieuw exemplaar na ontvangst van het defecte product. De retourkosten zijn altijd voor eigen rekening. Betreft het een product dat minder dan €20,- waarde omvat, dan rekenen wij €4,95 verzendkosten om het product opnieuw te verzenden.

De originele verpakking is verplicht om mee te sturen. Deze dient ook onbeschadigd te zijn indien je een product wilt retourneren. Anders kunnen wij de retour niet accepteren.

Zodra je retour in goede orde ontvangen is, wordt deze binnen 48uur verwerkt. Indien alles in orde is wordt het geld meteen teruggestort.

Doorgaans reageren wij snel en binnen het uur. Je krijgt hoe dan ook binnen 24uur reactie op je mail.

Helaas hebben wij geen fysieke winkel of magazijn. Langskomen is daarom ook niet mogelijk.

Heb je per ongeluk verkeerde (adres)gegevens ingevuld? Neem dan direct contact op per mail via info@mobilecomfy.nl.

De verzendkosten zijn €4,95 per bestelling. Wij hanteren geen verzendkosten voor Nederland en België bij besteding vanaf €20,-. 

Bij het afrekenen kun je ervoor kiezen om te abonneren op onze nieuwsbrief. Wil je afmelden op onze nieuwsbrief? Dan kan dat altijd via de afmeldlink onderaan de nieuwsbrief.

Wil je zelf abonneren op onze nieuwsbrieven? Dan kan dat via de aanmeldknop onderaan de website. Je ontvangt dan een mail met een bevestigingslink om je aanmelding te voltooien. We doen dit om spam emails te voorkomen.

Het is momenteel (nog) niet mogelijk om een track&trace code te sturen. We hopen dit zo snel mogelijk te integreren in onze webshop.

Bij een succesvolle online betaling ontvang je automatisch een bevestiging van je bestelling per mail met de factuur als pdf in de bijlage. Wij versturen facturen alleen digitaal en dragen zo bij aan een papierloos werkomgeving wat bijdraagt aan een beter milieu.

Indien UPS langs is gekomen met je pakketje en je was niet thuis, wordt een brief door brievenbus gedaan met het bericht dat er een 2e afleverpoging wordt gedaan of dat je het pakket kunt ophalen bij een UPS afhaalpunt.

UPS afhaalpunten zijn locaties in o.a. Nederland & België waar je je pakketje kunt ophalen als je niet thuis was bij de 1e aflevering poging. Zoek jou dichtstbijzijnde afhaalpunt hier.

Onze producten worden opgehaald vanuit een externe database. Het kan daarom soms voorkomen dat een afbeelding (nog) niet beschikbaar is. Zolang het product op voorraad is, kun je het product bestellen. Neem contact op als je toch liever het product eerst wilt zien.